ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξελίξεις στην υπόθεση ξυλοδαρμού 16χρονης! Στην Αστυνομία οι δυο ανήλικες που έδειραν συνομίληκή τους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξελίξεις στην υπόθεση ξυλοδαρμού 16χρονης! Στην Αστυνομία οι δυο ανήλικες που έδειραν συνομίληκή τους

Μετά την καταγγελία από μέλη της οικογένειας της 16χρονης μαθήτριας, η οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συνομήλικες της η Αστυνομία, σύμφωνα με την πάγια πολιτική της ζήτησε τη σύλληψη των δυο νεαρών κοριτσιών που παρουσιάζονται στο βίντεο να κτυπούν την ανήλικη με βίαιο τρόπο.

Διαβάστε επίσης: ΛΕΜΕΣΟΣ: Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονης μαθήτριας! Της κτυπούσαν το κεφάλι στην άσφαλτο 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι δυο μαθήτριες σχολείου στη Λεμεσό οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό σταθμό, όπου έδωσαν κατάθεση για το περιστατικό αναπτύσσοντας τους δικούς τους ισχυρισμούς γύρω από τα όσα προηγήθηκαν το συμβάντος το οποίο κάνει το γύρο της Κύπρου.

Να θυμίσουμε ότι και το Υπουργείο Παιδείας έχει ζητήσει έκθεση γεγονότων (και την παραδειγματική τιμωρία των εμπλεκομένων) αν και έχει τονιστεί ότι το περιστατικό συνέβη έξω από το σχολικό χώρο, τη στιγμή που η οικογένεια υποστηρίζει ότι η μαθήτρια έχει και στο παρελθόν δεχθεί επίθεση 4 τουλάχιστον φορές.

Διαβάστε επίσης: ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ: «Γιατί του έστειλες μήνυμα ρε θκιάολε;» - Χαμογέλασε στην κάμερα μετά τον ξυλοδαρμό

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE