ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 44χρονος περιέλουσε με καυστικό υγρό την πρώην συμβία του

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 44χρονος περιέλουσε με καυστικό υγρό την πρώην συμβία του

Απόπειρα φόνου διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας εναντίον 44χρονου οποίος τα ξημερώματα (15/10) περιέλουσε με καυστικό υγρό την πρώην συμβία του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 2.15 τα ξημερώματα του Σαββάτου (15/10) μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν σε περιοχή της Λευκωσίας, όπου εντόπισαν 53χρονη να φέρει σοβαρά εγκαύματα στο σώμα της και να αιμορραγεί.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη.

Σε σχέση με την εν λόγω υπόθεση συνελήφθη το πρωί με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 44χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Όπως μας αναφέρθηκε, ο 18χρονος γιος της 53χρονης γυναίκας από την Ρουμάνια, υπέστη εγκαύματα στα χέρια στην προσπάθεια να βοηθήσει την μητέρα του. 

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ελληνικό πλοίο δέχθηκε χτύπημα από πύραυλο ανοικτά του Νοβοροσίσκ - Βομβάρδισαν την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη

LIVE: Ελληνικό πλοίο δέχθηκε χτύπημα από πύραυλο ανοικτά του Νοβοροσίσκ - Βομβάρδισαν την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση εισέρχεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ να συνεχίζουν τις επιθέσεις. Οι Ηνωμένες Πολιτείες σήκωσαν στον αέρα stealth βομβαρδιστικά Β-2, βομβαρδίζοντας το νησί Χαργκ, με την Τεχεράνη να απειλεί με αντίποινα, ενώ ελληνικό πλοίο δέχθηκε χτύπημα από πύραυλο ανοικτά του Νοβοροσίσκ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE