Εφιαλτικές στιγμές για διάσημο μοντέλο! Εισβολέας μαχαίρωσε τον φύλακα στο μάτι- VIDEO

Εφιαλτικές στιγμές για διάσημο μοντέλο! Εισβολέας μαχαίρωσε τον φύλακα στο μάτι- VIDEO

Σκηνές από σενάριο ταινίας θρίλερ θα μπορούσαν να είναι όσα διαδραματίστηκαν την Παρασκευή (14/10) στο σπίτι της Μιράντα Κερ, στο Μαλιμπού.

Εισβολέας κρατώντας μαχαίρι επιτέθηκε στο φύλακα της βίλας, ο οποίος απάντησε με πυροβολισμούς. Ο άνδρας, που εκτιμάται ότι ήταν άστεγος πυροβολήθηκε στο κεφάλι, σύμφωνα με τον Guardian, ενώ ο φύλακας μαχαιρώθηκε στο μάτι και τραυματίστηκε και στα χέρια. Ο πρώτος νοσηλεύεταισε κρίσιμη κατάσταση, αλλά χωρίς να απειλείται η ζωή του, ενώ ο φύλακας νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Η Μιράντα Κερ και ο 5χρονος γιος της, Φλιν, δεν ήταν στο σπίτι την ώρα του τρομερού συμβάντος.

Το διάσημο μοντέλο είχε αγοράσει το σπίτι για 2,15 εκατ. δολάρια, μετά από το διαζύγιό της με τον Ορλάντο Μπλουμ.

Στο βίντεο βλέπετε τη βίλα στο Μαλιμπού, την οποία είχε παρουσιάσει το μοντέλο για λογαριασμό της Vogue.

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης εισέρχεται το πολιτικό σκηνικό, με τα κόμματα να ανεβάζουν κατακόρυφα τους τόνους λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Δημόσιες τοποθετήσεις, αιχμές και σκληρές απαντήσεις συνθέτουν ένα σκηνικό έντασης, στο οποίο πρωταγωνιστούν το ΔΗΚΟ, το Άλμα και ο ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE