Φίλιππος Σοφιανός: «Δεν νομίζω ότι θα αφήσω τα κόκκαλα μου στην Κύπρο»

Φίλιππος Σοφιανός: «Δεν νομίζω ότι θα αφήσω τα κόκκαλα μου στην Κύπρο»

Ο Φίλιππος Σοφιανός μίλησε για τη ζωή του στην Κύπρο όπου ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

Από το 2011 έχετε μετακομίσει μόνιμα στην Κύπρο, όπου με και η οικογένεια σας. Μελλοντικά θα θέλατε να επιστρέψετε Ελλάδα;

Κοίταξε, η Αθήνα παραμένει ο τόπος επιστροφής. Δεν νομίζω ότι αφήσω τα κόκκαλα μου στην Κύπρο. Κάποια στιγμή θα μαζευτώ στο σπίτι μου. Ακόμη δεν έχει γίνει στόχος, αλλά νομίζω ότι έχω νοσταλγήσει την Αθήνα και τη ζωή της.

Επαγγελματικά κάνετε κάτι άλλο;

Εκτός από τις Προδοσίες, κάνω άλλα δύο δημιουργικά πράγματα μου αρέσουν και μου απαλύνουν λιγάκι τις ανησυχίες μου για δήμιο γία. Εργάζομαι ως παραγωγός στο Ράδιο Πρώτο, από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 23.00 έως τη 01.00. Το άλλο αγαπημένο πράγμα είναι ότι διδάσκω σε μία δραματική σχολή. Εκεί υπάρχει μία αμφίδρομη σχέση. Εγώ προσφέρω στα παιδιά τη γνώση μου και εκείνα προσφέρουν τη φρεσκάδα τους και την αντίληψη ενός καινούργιου μυ και μιας νέας νοοτροπίας που, αν δεν είχα πρόσβαση σ’ αυτή, θα είχα γεράσει πολύ πριν από την ώρα μου και θα είχα γίνει ένας συντηρητικός παρελθοντολόγος.

Πηγή: Mytv

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική και υγιέστερη Ευρώπη, σύμφωνα με την ατζέντα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του την Πέμπτη, στο 13ο Διεθνές Πολυεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο (IMBMC), το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE