ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανεγκέφαλοι έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο - Έσπασαν τα τζάμια απο την θερμότητα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ:  Ανεγκέφαλοι έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο - Έσπασαν τα τζάμια απο την θερμότητα

Έβαλαν φωτιά σε λάστιχα και σε παγκάκι δημοτικού σχολείου.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Πυροσβεστικής, στις 01.16 τα ξημερώματα της Κυριακής (16/10) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε  σωρό  από  λάστιχα  και  ένα  παγκάκι  έξω  από  το  εργαστήριο  σχεδιασμού  στο Α΄  Δημοτικό  σχολείο  στη  Λεωφ.  Ελευθερίας στη  Νήσου.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως ‘’Λοχία Σπύρου Τταντή’’ με τρία οχήματα και η ώρα  01.54 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

 Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε  αυλός τυλιχτήρα από το νερό των οχημάτων.

Από την πυρκαγιά και την  θερμότητα θρυμματίστηκαν 10 τζάμια ενώ από τον καπνό επηρεάστηκε και το εργαστήρι τεχνολογίας. Πρόκειται περί κακόβουλης πράξης.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η άφιξη της Ολγκίν στην Κύπρο: Χαμηλές προσδοκίες, κρίσιμες επαφές και το αποτύπωμα του περασμένου καλοκαιριού- Σήμερα η συνάντηση με τον Έρχιουρμαν

Η άφιξη της Ολγκίν στην Κύπρο: Χαμηλές προσδοκίες, κρίσιμες επαφές και το αποτύπωμα του περασμένου καλοκαιριού- Σήμερα η συνάντηση με τον Έρχιουρμαν

Η επάνοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο, σηματοδοτεί έναν ακόμη γύρο διπλωματικής κινητικότητας γύρω από το κυπριακό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE