Καιρός: Επιτέλους έρχονται βροχές - Αναλυτικά η πρόβλεψη

Καιρός: Επιτέλους έρχονται βροχές - Αναλυτικά η πρόβλεψη

Την Δευτέρα (17/10), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης.

 Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

 Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα παράλια και στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά τις αυγινές ώρες αναµένεται να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και αρχικά τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ.

Η θάλασσα θα παραµείνει λίγο ταραγµένη στα προσήνεµα, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη αναµένεται να πέσουν τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες µετά το µεσηµέρι. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα θα εµφανίζονται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά και το εσωτερικό.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Τετάρτη, ενώ την Πέµπτη δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE