Αναβλήθηκε για τις 23 Ιανουαρίου η εκδίκαση της υπόθεσης για την οποία κατηγορείται ο Δημοτικός Γραμματέας Λάρνακας

Αναβλήθηκε για τις 23 Ιανουαρίου η εκδίκαση της υπόθεσης για την οποία κατηγορείται ο Δημοτικός Γραμματέας Λάρνακας

Αναβλήθηκε για τις 23 Ιανουαρίου 2017 η έναρξη της εκδίκασης ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου της υπόθεσης απόσπασης 35 χιλιάδων ευρώ από επιχειρηματία για μονιμοποίηση παράνομων κατασκευών στο κέντρο διασκέδασης που διαθέτει στην παραλία Μακένζι, για την οποία κατηγορείται ο Δημοτικός Γραμματέας Λάρνακας Λευτέρης Εμπεδοκλής.

Κατά τη διαδικασία της Δευτέρας (17/10) η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής ανέφερε ενώπιον του Κακουργιοδικείου ότι αναμένεται η παραλαβή εκθέσεων από ορισμένες υπηρεσίες και πως οι εκθέσεις αυτές δεν είναι ακόμα έτοιμες.

Ανέφερε ακόμα ότι υπάρχει η πρόθεση εκ μέρους του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορουμένου για κατάθεση παραδεχτών γεγονότων και ζήτησε αναβολή της έναρξης της ακροαματικής διαδικασίας.

`Υστερα από την εξέλιξη αυτή, η Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου όρισε την 23η Ιανουαρίου 2017 ως ημερομηνία για έναρξη της διαδικασίας.

Σημειώνεται ότι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Δημοτικός Γραμματέας Λάρνακας αφορούν κλοπή από δημόσιο λειτουργό, απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και δήμευση, κατηγορίες τις οποίες αρνήθηκε.

Από ΚΥΠΕ 

 

Σύμφωνα  με το κατηγορητήριο αναμένεται ότι για την υπόθεση θα κληθούν περίπου 40 μάρτυρες κατηγορίες.

 

Ο Λευτέρης Εμπεδοκλής αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE