Στις 7 Δεκεμβρίου η ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2017

Στις 7 Δεκεμβρίου η ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2017

Τρεις φορές την εβδομάδα θα συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών για τη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού του 2017, «του πρώτου μεταμνημονιακού προϋπολογισμού», όπως είπε ο Πρόεδρός της, Αβέρωφ Νεοφύτου, ενώ η τελική ψηφοφορία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τον κ. Νεοφύτου, οι συζητήσεις θα διεξάγονται τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη, ενώ στόχος είναι να εξαντληθεί η συζήτηση μέχρι τις 24 Νοεμβρίου. Ακολούθως, στις 5 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής με τις ομιλίες των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων και θα συνεχιστεί στις 6 και 7 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδυσσέας απέναντι σε Στέφανο και Νικόλα – ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ σε μάχη κορυφής λίγες μέρες πριν από την κάλπη

Οδυσσέας απέναντι σε Στέφανο και Νικόλα – ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ σε μάχη κορυφής λίγες μέρες πριν από την κάλπη

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει πλέον ξεκινήσει, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει πεδίο καθημερινών συγκρούσεων, έντονων παρεμβάσεων και συνεχών ανατροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE