LIFESTYLE

100.000 για την Ήβη Αδάμου!

100.000 για την Ήβη Αδάμου!

Ιδιαίτερη ενεργή είναι στα social media η νεαρή Κύπρια τραγουδίστρια Ήβη Αδάμου.

Η συμπατριώτισσα μας από την όμορφη Αγία Νάπα και σύντροφος του Μιχάλη των Stavento διατηρεί λογαριασμούς τόσο στο Facebook όσο και στο twitter και instagram.

Στο Facebook μάλιστα η επίσημη σελίδα της τραγουδίστριας έχει ξεπεράσει τα 200.000 likes ενώ πριν από λίγες μέρες και το προφίλ της στο instagram «έσπασε» το φράγμα των 100.000 followers.

Mέσα λοιπόν από τον λογαριασμό της η Ήβη Αδάμου θέλησε να ευχαριστήσεις τους φανς της αναρτώντας την πιο κάτω φωτογραφία και γράφοντας: «Ε μπράβο μας!!! Γίναμε 100,000!!! Ευχαριστώ πολύ»

Aπό τις σελίδες που διατηρεί η Ήβη Αδάμου μας ενημερώνει τόσο για τα καλλιτεχνικά της νέα και εμφανίσεις, ενώ αναρτά και διάφορες χορηγούμενες φωτογραφίες από τις οποίες και έχει έσοδα καθώς αποτελούν διαφήμιση και έχει έσοδα και από τα social media, οπότε η στήριξη απο τους θαυμαστές είναι πολύτιμη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top