ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βοηθήστε την μικρή Νεφέλη – Πάσχει από μεσογειακή αναιμία και χρειάζονται αρκετά λεφτά για τη θεραπεία της

Βοηθήστε την μικρή Νεφέλη – Πάσχει από μεσογειακή αναιμία και χρειάζονται αρκετά λεφτά για τη θεραπεία της

To Υπουργείο αναλαμβάνει τα έξοδα για τη νοσηλεία και θεραπεία της 10χρονης Νεφέλης στην Ιταλία όχι όμως και τα έξοδα διαμονής και μεταφοράς εκεί της οικογένειας της ανέφερε ο πατέρας της.

Πρόκειται για μια πολύτεκνη οικογένεια με 4 παιδιά από τα οποία το δεύτερο, η 10χρονη Νεφέλη πάσχει από μεσογειακή αναιμία. Η οικογένεια μάλιστα αντιμετωπίζει και τη μάστιγα της ανεργίας καθώς ο πατέρας της είναι 3 χρόνια χωρίς δουλειά ενώ και η μητέρα της θα αφήσει τη δουλειά της ώστε να είναι δίπλα στο παιδί της στη δύσκολη αυτή περίοδο.

Οι γονείς της μικρής Νεφέλης ήταν καλεσμένοι το απόγευμα της Δευτέρας 17/10 στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους όπου και αναφέρθηκαν στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν προσπάθησαν να δανειστούν λεφτά από τράπεζα χωρίς να τα καταφέρουν γιατί έχουν ήδη δανειστεί πολλά με το εκτιμώμενο ποσό που χρειάζονται για τη πολύμηνη θεραπεία της κόρης τους να ανέρχεται γύρω στις 40.000-50.000 ευρώ.

Δείτε το βίντεο και όσοι μπορείτε βοηθήστε ώστε να θεραπευτεί ένα 10χρονο κοριτσάκι. Με τη δική σας συμβολή η μικρή Νεφέλη θα έχει μια φυσιολογική ζωή

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top