ΛΑΡΝΑΚΑ: Σκότωσε σκύλο με κυνηγετικό όπλο - Προέκυψε μαρτυρία εναντίον του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σκότωσε σκύλο με κυνηγετικό όπλο - Προέκυψε μαρτυρία εναντίον του

Συνταξιούχος ηλικίας 72 χρόνων σκότωσε το απόγευμα της Δευτέρας 17/18 με κυνηγετικό όπλο σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας, σκυλί ράτσας Staffordshire terrier.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 20:15  το βράδυ καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ζυγίου από άνδρα που διαμένει στην Ακτή του Κυβερνήτη ότι γύρω στις έξι φονεύθηκε με κυνηγετικό όπλο σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας, ο σκύλος του ράτσας Staffordshire terrier ηλικίας πέντε χρόνων.

Από εξετάσεις της Αστυνομίας προέκυψε μαρτυρία εναντίον 72χρονου συνταξιούχου ο οποίος σε κατάθεση, έδωσε τους δικούς του ισχυρισμούς για το συμβάν και αφού παραδέχθηκε ενοχή, αφέθηκε ελεύθερος.

Παραλήφθηκαν ως τεκμήρια από την Αστυνομία το κυνηγετικό ΔΟΚΟ και πέντε πλήρη φυσίγγια και σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία στον σκύλο.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ζυγίου.

ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE