ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό - Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης
Με πακέτο έργων σε κάθε τομέα πολιτικής απάντησε ο Πρόεδρος στις προκλήσεις της Λεμεσού
Έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν πως στον χώρο όπου οι δράστες έκαψαν το κλοπιμαίο όχημα που χρησιμοποίησαν για να διαπράξουν την ληστεία, εντοπίστηκε και κλοπιμαία μηχανή μεγάλου κυβισμού.
Πιο συγκεκριμένα, μηχανή μεγάλου κυβισμού βρέθηκε βόρεια του παρακαμπτήριου δρόμου και σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το καμένο αυτοκίνητο.
Όπως μας αναφέρθηκε, πολύ πιθανόν η μοτοσικλέτα να έχει σχέση τρόπο φυγής των ληστών. Συγκεκριμένα, γίνονται εικασίες να έφυγαν αρχικά με την μοτοσικλέτα και μετά να επιβιβάστηκαν σε άλλο όχημα.
Άξιο αναφοράς είναι πως οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού ερευνούν με κάθε λεπτομέρεια τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που έχουν στα χέρια τους ώστε να εντοπίσουν τις κινήσεις των ληστών.
Από τις μέχρι τώρα έρευνες διαφαίνεται πως οι δράστες είχαν καταστρώσει από καιρό το σχέδιο τους καθώς έδρασαν μεθοδικά και σε ελάχιστο χρόνο.
Ιωάννα Μάντζιηπα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις