«Ο μαθητής μου με αποπλάνησε» -Τι λέει καθηγήτρια που έκανε κάθε μέρα σεξ με 17χρονο επί 6 μήνες

«Ο μαθητής μου με αποπλάνησε» -Τι λέει καθηγήτρια που έκανε κάθε μέρα σεξ με 17χρονο επί 6 μήνες

Μια καθηγήτρια που έχει ομολογήσει ότι έκανε σεξ με έναν μαθητή της «εκατοντάδες φορές», ισχυρίζεται ότι την αποπλάνησε!

Για την 24χρονη Mary Beth Haglin, η οποία σε συνέντευξή της είπε ότι «εγώ είμαι το θύμα». Η νεαρή καθηγήτρια έχει παραδεχθεί ότι έκανε σεξ με τον 17χρονο μαθητή της σχεδόν κάθε μέρα επί έξι μήνες και ότι του έστελνε σέξι φωτογραφίες της. Θα μπορούσε να πάει ακόμα και φυλακή για 2 χρόνια αν καταδικαζόταν για σεξουαλική εκμετάλλευση του νεαρού.

Αλλά η Haglin, που εργάζεται ως χορεύτρια σε στριπ κλαμπ αφότου απολύθηκε από το σχολείο, επιμένει ότι «ο μαθητής ήταν αυτός που με αποπλάνησε». Ισχυρίζεται, δε, ότι την πολιορκούσε συνεχώς, στέλνοντάς της ερωτικά χειρόγραφα μηνύματα.

«Το έκανε με τόση εξυπνάδα και με τόσο πλούσιο λεξιλόγιο που εξαπατήθηκα πλήρως από την εξωτερική του εμφάνιση», είπε η Haglin. Μάλιστα, υποστήριξε ότι την εκμεταλλεύτηκε ενώ πέρναγε μια δύσκολη περίοδο στη σχέση της με το αγόρι της.

Image result for Mary Beth Haglin

«Με προσέγγισε σε μια αδύναμη στιγμή μου και το χρησιμοποίησε αυτό ως αβαντάζ. Αγνοούσα πολλά από τα μνηύματά του στην αρχή, επειδή, φυσικά, ήξερα ότι αυτό ήταν μη επιτρεπτό», είπε η Haglin. Οπως ανέφερε, αποφάσισε να απαντήσει σε ένα από τα μηνύματα που της έστελνε ο μαθητής της μετά από έναν έντονο καβγά που είχε με το αγόρι της. Και μετά ήρθαν οι σεξουαλικές επαφές…

Image result for Mary Beth Haglin

«Κάναμε σεξ σχεδόν κάθε μέρα -στο αυτοκίνητό του, στο αυτοκίνητό μου, στο σπίτι της μητέρας του, στο σπίτι του πατέρα του», δήλωσε η 24χρονη, που τόνισε ότι προσπάθησε να δώσει ένα τέλος στη σχέση, όμως δεν το έκανε γιατί ο μαθητής την απείλησε ότι θα έδινε τις φωτογραφίες της στη δημοσιότητα αν επιχειρούσε να τον αφήσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE