ΠΑΦΟΣ: Τι αναφέρει η Αστυνομία για τον τραυματισμό 50χρονου από σκάφος στο λιμανάκι Αγίου Γεωργίου

ΠΑΦΟΣ: Τι αναφέρει η Αστυνομία για τον τραυματισμό 50χρονου από σκάφος στο λιμανάκι Αγίου Γεωργίου

Η Αστυνομία Πάφου διερευνά τις συνθήκες τραυματισμού 50χρονου αλλοδαπού τουρίστα στη 13:30 στο λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου Πέγειας, ενώ ο Μιχάλης Ιωάννου, Εκπρόσωπος Τύπου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου, δήλωσε πως από τις εξετάσεις που έγιναν φαίνεται ότι το σκάφος είναι αδειούχο και επίσης αδειούχος είναι και ο χειριστής του σκάφους.

Οπως είπε, ο τουρίστας ενώ κολυμπούσε στο συγκεκριμένο λιμανάκι κτυπήθηκε από σκάφος, το οποίο μετέφερε τουρίστες.

Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου, ο τουρίστας υπέστη τραύμα στο ημιθωράκιο, παραλήφθηκε από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου, όπου οδηγήθηκε αμέσως στο χειρουργείο.

Η Αστυνομία, συνέχισε, από την πρώτη στιγμή απέκλεισε τη σκηνή και διενεργεί εξετάσεις τόσο για τις συνθήκες του τραυματισμού όσο και για το σκάφος κατά πόσο είναι αδειούχο. Ο κ.Ιωάννου ανέφερε ωστόσο πως από τις εξετάσεις που έγιναν φαίνεται ότι το σκάφος είναι αδειούχο και επίσης αδειούχος είναι και ο χειριστής του σκάφους.

Ο 50χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και ακολούθως θα νοσηλευτεί στο χειρουργικό θάλαμο του ΓΝ Πάφου .

Η κατάσταση της υγείας του δεν χαρακτηρίζεται κρίσιμη, σύμφωνα με τους επί καθήκοντι ιατρούς .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στάρμερ: «Θα γίνει χρήση των βάσεων μας μόνο σε περίπτωση άμυνας» - Ο Τραμπ θέλει εμπλοκή στην επιλογή του νέου ηγέτη του Ιράν

LIVE: Στάρμερ: «Θα γίνει χρήση των βάσεων μας μόνο σε περίπτωση άμυνας» - Ο Τραμπ θέλει εμπλοκή στην επιλογή του νέου ηγέτη του Ιράν

​Με τον πόλεμο να μαίνεται για έκτη μέρα και τις ΗΠΑ με το Ισραήλ να σφυροκοπούν αδιάκοπα στόχους σε Ιράν και Λίβανο, η Τεχεράνη απαντά με κτυπήματα σε αμερικανικές βάσεις στον Κόλπο, οδηγώντας την περιοχή σε ολική ανάφλεξη. Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό σκηνικό, ο Υπουργός Άμυνας Βασίλης Πάλμας συντονίζει κινήσεις με τον Βρετανό ομόλογό του στη Λευκωσία, εστιάζοντας στην προστασία των πολιτών και την ενίσχυση της συνεργασίας για τη διαχείριση της κρίσης, στέλνοντας παράλληλα από την Κύπρο επιτακτικό μήνυμα για άμεση διπλωματική επίλυση. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE