LIFESTYLE

Το καρφί της Κύπριας παρουσιάστριας για τον πρώην της «Μην περιμένεις από άνθρωπο που ήταν αναξιοπρεπής στη σχέση του...»

Το καρφί της Κύπριας παρουσιάστριας για τον πρώην της «Μην περιμένεις από άνθρωπο που ήταν αναξιοπρεπής στη σχέση του...»

Οι φήμες τους ήθελαν να χωρίζουν επεισοδιακά, αλλά η δημοσιογράφος το διέψευσε. Το post της όμως άλλα δηλώνει...

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο το αγαπημένο ζευγάρι του νησιού δεν είναι πλέον μαζί! Η αρχισυντάκτρια και παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής του ΡΙΚ «Από μέρα σε μέρα» , Κατερίνα Μηλιώτη και ο αθλητικογράφος του ΣΙΓΜΑ, Γρηγόρη Γεωργίου έχουν τραβήξει εδώ και μερικές βδομάδες χωριστούς δρόμους.

Κι ενώ κάποιοι έκαναν λόγο για επεισοδιακό χωρισμό, αφού έσβησαν και οι δύο από τους λογαριασμούς τους στο facebool οποιαδήποτε φωτογραφία τους ήθελε μαζί, η δημοσιογράφος φρόντισε να το διαψεύσει.

Όμως την Τετάρτη, 19/10, η Κατερίνα Μηλιώτη με ένα post της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook φρόντισε να δώσει μιαν άλλη διάσταση στο χωρισμό τους: «Η πιο σοφή κουβέντα που άκουσα τον τελευταίο καιρό..." μην περιμένεις από άνθρωπο που ήταν αναξιοπρεπής στη σχέση του...να φερθεί με αξιοπρέπεια στο χωρισμό" ...(γεια σου ρε φίλε με τη σοφία σου) xxx»

Αποτέλεσμα εικόνας για κατερίνα μηλιώτου χωρισμός

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top