ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντελώς άδικα χάθηκε ο Τόμιτς – Νόσησε στην Αφρική όπου βρισκόταν - Νοσηλεύτηκε στο Βελιγράδι όπου υπέκυψε

Εντελώς άδικα χάθηκε ο Τόμιτς – Νόσησε στην Αφρική όπου βρισκόταν - Νοσηλεύτηκε στο Βελιγράδι όπου υπέκυψε

Στη θλίψη βύθισε την ποδοσφαιρική οικογένεια της Κύπρου και όχι μόνο, ο εντελώς άδικος χαμός του Βλάνταν Τόμιτς.

Ο παλιός διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου νόσησε στην Αφρική όπου εργαζόταν ως τεχνικός σύμβουλος. Κατά πόσον υπέστη ελονοσία ή προσβλήθηκε από κάποια άλλη μολυσματική ασθένεια δεν έχει γίνει γνωστό για την ώρα.

Ο ποδοσφαιριστής τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο Βελιγράδι όπου είχε μεταφερθεί, ωστόσο ο οργανισμός του είχε εξασθενήσει και επήλθε το μοιραίο. Ο Τόμιτς όπως ήδη σημειώσαμε σε άλλο ρεπορτάζ έμελλε να αποβιώσει στα 49 του χρόνια...

Ο Τόμιτς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός κι αυτό φαίνεται και από την  μακρόχρονη ποδοσφαιρική του καριέρα στην Κύπρο. Είχε, μάλιστα, πολιτογραφηθεί Κύπριος και αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μεταξύ του 2002 και του 2003.

Τελευταίως εργαζόταν στην Αφρική. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα και με ιστοσελίδες, εκτελούσε χρέη τεχνικού συμβούλου στην Καμερουνέζικη US Douala.

Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην Καναδική North York Rockets (1989), στην Ραντνίτσκι (1990-91), στον Άρη (1994-97, 2002), στην Ανόρθωση (1997-2000, 2003) και στην ΑΕΛ (2000-02).

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Φάνης Μακρίδης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top