ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Διακόπηκε η αντεξέταση της Μαριάντας – «Ζήλευε παθολογικά. Όποιος μου έκανε like, νόμιζε ότι τον έκανα φίλο»

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Διακόπηκε η αντεξέταση της Μαριάντας – «Ζήλευε παθολογικά. Όποιος μου έκανε like, νόμιζε ότι τον έκανα φίλο»

Δεκάλεπτη διακοπή στην δικαστική διαδικασία ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού για το τριπλό φονικό της Λεμεσού, λίγο μετά τις 10:00 (20/10).

Αιτία η αδιαθεσία που ένιωσε η Μαριάντα Ανδρέου (στα δικόγραφα αναφέρεται ως Μαριάνα Κ.) κατά την αντεξέτασή της από τον δικηγόρο του Χριστάκη Θωμά, κ. Βραχίμη.

Πάντως, σε αντίθεση με την προηγούμενη δικάσιμο κατά την οποία ήταν εμφανής η ταραχή της, λιποθυμώντας μάλιστα, αυτή τη φορά ήταν πιο ήρεμη. 

Κατά την αντεξέτασή της ανέφερε ότι ο Χριστάκης Θωμά που κατηγορείται για τους φόνους των ανδερφών Ντορζή και του Μιλτιάδους, την ζήλευε παθολογικά.

Είπε μεταξύ άλλων ότι όποιος της έκανε like σε κοινοποίησή της στον λογαριασμό της στο facebook, ο Θωμά νόμιζε ότι η Μαριάντα είχε σχέση μαζί του.

Επιπλέον, η Μαριάντα Ανδρέου ανέφερε ότι αναγκάστηκε να κάνει δεύτερο λογαριασμό στο facebook λόγω των παρεμβάσεων και της πίεσης που της προκαλούσε ο Θωμά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Έφτασε Κύπρο η ιταλική φρεγάτα «Federico Martinengo» - Χτυπήθηκαν οι δεξαμενές πετρελαίου στο Ομάν

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Έφτασε Κύπρο η ιταλική φρεγάτα «Federico Martinengo» - Χτυπήθηκαν οι δεξαμενές πετρελαίου στο Ομάν

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE