Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
«Το συγκεκριμένο μέτρο θα γίνει κάτω από συγκεκριμένες οδηγίες που θα σταλούν στα μέλη των Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων οι οποίοι καλούνται και να εφαρμόσουν πιστά, διασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια των παιδιών», αναφέρεται.
Προστίθεται ότι «θεωρούμε πολύ βασικό να διασαφηνιστεί ότι η εν λόγω απόφαση δεν είναι αντίμετρο στη στάση εργασίας των εκπαιδευτικών, αλλά μια προσπάθεια να εξυπηρετήσουμε τους γονείς των μαθητών που λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων αδυνατούν να προσέλθουν στο σχολείο στις 8:30».
Εκφράζεται παράλληλα η ελπίδα «ότι τις επόμενες μέρες μέσα από διάλογο και με γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον των παιδιών μας και της εκπαίδευσης, η ΠΟΕΔ θα αναστείλει τα περαιτέρω μέτρα».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις