Ο ισχυρισμός της Μαριάντας για παράλληλη σχέση του Θωμά – «Που να κάτσει μέσα εννά δεις….» έγραψε στην αρραβωνιαστικιά του

Ο ισχυρισμός της Μαριάντας για παράλληλη σχέση του Θωμά – «Που να κάτσει μέσα εννά δεις….» έγραψε στην αρραβωνιαστικιά του

Καταιγισμό ερωτήσεων δέχθηκε από τον συνήγορο υπεράσπισης του Χρίστου Θωμά, η πρώην σύντροφός του Μαριάντα Κ. στην δικαστική διαδικασία της αντεξέτασης της, για το τριπλό φονικό με θύματα τα αδέλφια Ντορζή και Αιμίλιο Μιλτιάδους.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο κ. Βραχίμης πέραν από τις ερωτήσεις που αφορούσαν τους λογαριασμούς της Μαριάντας Κ. στο Facebook, την ρώτησε αν έστειλε πριν από λίγο καιρό το εξής μήνυμα σε συγκεκριμένη γυναίκα: «Που εννά κάτσει μέσα, εννά δεις…».

Η μάρτυρας απάντησε πως όντως έστειλε το μήνυμα σε γυναίκα με το ονόμα Ζ.Α λέγοντας μάλιστα πως γνώριζε ότι είχε σχέση μαζί με αυτή την γυναίκα ο Θωμά παράλληλα με τη δική τους σχέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρραβωνιάστηκε στις Κεντρικές Φυλακές ο κατηγορούμενος για το τριπλό φονικό της Λεμεσού

Μεταξύ άλλων ο κ. Βραχίμης αφού κρατούσε στα χέρια του μια σελίδα την οποία παρουσίασε ως συνομιλία στο facebook, ανέφερε πως η  Μαριάντα, είχε ρωτήσει την συγκεκριμένη γυναίκα αν το μωρό που έχει είναι παιδί του 32χρονου. Με την Μαριάντα να απαντά πως έστειλε τα μηνύματα αυτά λόγω θυμού.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπασπιστής του Θωμά, είπε στην Μαριάντα Κ., ότι η σχέση που είχαν με τον Θωμά ήταν ευκαιριακή και πως ο ίδιος είχε παράλληλα πολλές γυναίκες.

Η Μαριάντα από την άλλη απάντησε πως γνώριζε από την αρχή της σχέσης τους ότι ο Θωμά είχε παράλληλες σχέσεις, αλλά ο ίδιος ισχυριζόταν και την κατηγορούσε ότι αυτή διατηρούσε σχέσεις με τα αδέλφια Ντορζή.

Η Μαριάντα για πολλοστή φορά απάντησε πως δεν είχε σχέση με τους Ντορζίες, επισημαίνοντας πως δεν τους είχε γνωρίσει προσωπικά.

Στο τέλος της αντεξέτασης της ο κ. Βραχίμης ανάφερε στην μάρτυρα πως «ο λόγος που ήρθες στο δικαστήριο είναι για να στρέψεις τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σου, ήρθες εδώ για να φύγουν οι ενοχές που έχεις».

Με την Μαριάντα να απαντά «όχι, δεν είναι για μένα που έγινε το φονικό».

Διαβάστε ακόμη: 

Για λόγους τιμής η συνάντηση Θωμά και φονευθέντων – Έστειλε προσβλητικό μήνυμα στην σύντροφο του Παράσχου – «Θα σε ...»

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE