LIFESTYLE

«Πείτε στο δουλικό να μετακινηθεί από το πλάνο!» είπε η Ελληνίδα σκηνοθέτης για την Κύπρια τεχνικό! VIDEO

«Πείτε στο δουλικό να μετακινηθεί από το πλάνο!» είπε η Ελληνίδα σκηνοθέτης για την Κύπρια τεχνικό! VIDEO

Οι εξελίξεις στην υπόθεση με την πασίγνωστη ηθοποιο που οδήγησε στην ανεργία Κύπριο κινηματογραφιστή ήταν το αποτέλεσμα της κόντρας ανάμεσα σε Κύπριους και Ελλαδίτες, με βρισίδι, προσβολές, εμετούς, λιποθυμίες και ασθενοφόρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Μιχαήλ, το οποίο αποκάλυψε την Πέμπτη, 20/10, από τον αέρα της εκπομπής «Love & Style» η σκηνοθέτης μιλούσε πολύ άσχημα στους Κύπριους που εργάζονταν στην σειρά, η οποία διευκρινίζουμε ότι δεν έχει βγει ακόμα στον αέρα, ούτε της κυπριακής, αλλά ούτε και της ελληνικής τηλεόρασης.

Λίγες μέρες πριν, η σκηνοθέτης της σειράς, απευθυνόμενη σε Κύπρια τεχνικό — εργαζόμενη στην σειρά (η οποία την συγκεκριμένη στιγμή έφτιαχνε κάτι) είπε: «Πείτε στο δουλικό να μετακινηθεί από το πλάνο!» Αυτό εξόργισε όλους τους Κύπριους που εργάζονταν στην παραγωγή. 

Έτσι η κόντρα που υπήρχε ανάμεσα στους Κύπριους και στους Ελλαδίτες αναθερμάνθηκε, με τον Κύπριο κινηματογραφιστή και πατέρα 3 παιδιών να υπερασπίζεται την τεχνικό από την Κύπρο.

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός η αιτία για την ανεργία Κύπριου κινηματογραφιστή - πατέρα 3 παιδιών! VIDEO

Σε όλο αυτό συνέβαλε και η προαγωγή του εν λόγω κινηματογραφιστή σε διευθυντή φωτογραφίας, κάτι που δεν άρεσε στην σκηνοθέτη εξ  Ελλάδος, αλλά ούτε και στους Ελλαδίτες ηθοποιούς. Διαμαρτύρονταν γι αυτήν την προαγωγή και διατυμπάνιζαν ότι δεν διέθετε τα προσόντα. 

Έκτοτε άρχισε ένα bullying από την σκηνοθέτη κατά του κινηματογραφιστή, γεγονός που τον εξώθησε στα άκρα, με αποτέλεσμα να την βρίσει.

Η πασίγνωστη πρωταγωνίστρια συνέχισε να του λέει ότι της προκαλεί αναγούλα κάθε φορά που τον έβλεπε με αποκορύφωμα να κάνει ότι λιποθυμά στην θέα του συγκεκριμένου κινηματογραφιστή και καλούσαν ασθενοφόρο…

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Μιχαήλ στο video που ακολουθεί:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμαστείτε για βροχές και καταιγίδες σε αυτές τις περιοχές - Το «μενού» του καιρού μέχρι την Τετάρτη

Πήραν την ανιούσα οι μηνιαίες απολαβές των υπαλλήλων - Μέχρι πόσο έφτασαν - Πίνακες

Ποιες τροφές μας κρατούν ενυδατωμένους το καλοκαίρι - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»



Υπουργός Υγείας στο «T»: «Εντός του 2024 αναμένεται η έναρξη τριών νέων πληθυσμιακών προγραμμάτων»

Υπουργός Υγείας στο «T»: «Εντός του 2024 αναμένεται η έναρξη τριών νέων πληθυσμιακών προγραμμάτων»

Με τη συμπλήρωση πέντε ετών από την εφαρμογή του ΓεΣΥ, ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Δαμιανός σε συνέντευξή του στο «T» αναλύει τους στόχους τους οποίους έχει θέσει, με την ανάληψη των καθηκόντων του. Σημειώνει πως με την εφαρμογή του ΓεΣΥ στόχος του υπουργείου του, είναι να μην παρέχει πλέον υπηρεσίες και να επικεντρωθεί στην χάραξη και άσκηση πολιτικών, στον τομέα της υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top