Κόντρα στην κυπριακή showbiz: «Δεν θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Λώρη!» Δήλωση που θα συζητηθεί από τον Σχοινιού! VIDEO

Κόντρα στην κυπριακή showbiz: «Δεν θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Λώρη!» Δήλωση που θα συζητηθεί από τον Σχοινιού! VIDEO

«Αυτός και ο πρώην συνέταιρός του στο θέατρο ξέρουν καλύτερα...» σχολίασε on air ο Κύπριος ηθοποιός.

Ο Κώστας Σχοινιού την Πέμπτη (20/10) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love & Style, όπου μίλησε για την καριέρα του, την πορεία του ως Νικολάκης, αλλά και για την ζωή του, που είναι αφιερωμένη στο σανίδι. 

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Γιώτα Κουφαλίδου, κάποια στιγμή τον ρώτησε με ποιους ηθοποιούς θα ήθελε να συνεργαστεί και με ποιους δεν θα ήθελε να συνεργαστεί ή να ξανασυνεργαστεί. 

Όταν ο ηθοποιός είπε ότι δεν θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Λώρη Λοϊζίδη, η παρουσιάστρια σάστισε, αλλά συνέχισε ρωτώντας τον λόγο με τον Κώστα Σχοινιού να απαντά «Αυτός και ο πρώην συνέταιρός του στο θέατρο ξέρουν καλύτερα...». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Η επόμενη κίνηση του ΟΗΕ στο Κυπριακό, δεν θα κριθεί μόνο στις αίθουσες των Ηνωμένων Εθνών. Θα κριθεί κυρίως από το κατά πόσον η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα μπορέσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει τις επόμενες ημέρες, να διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος, για να δικαιολογείται ένα νέο βήμα στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE