Πανικός στην κατεχόμενη Λευκωσία: Υποψία για βόμβα στο λεγόμενο Δημαρχείο

Πανικός στην κατεχόμενη Λευκωσία: Υποψία για βόμβα στο λεγόμενο Δημαρχείο

Μια κούκλα σκόρπισε τον πανικό και κινητοποίησε την ψευδοαστυνομία στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Havadis μια κούκλα η οποία βρέθηκε το πρωί από τους υπαλλήλους στις αντρικές τουαλέτες  θεωρήθηκε ότι μπορεί να περιέχει βόμβα με αποτέλεσμα να καλέσουν την «Αστυνομία».

Άντρες της ειδικής μονάδας εξουδετέρωσης βομβών έφθασαν στο σημείο και ξεκίνησαν εξετάσεις, ωστόσο σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα μέχρι στιγμής δεν εντοπίστηκε ότιδήποτε.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

bomb-scare-baby

belediyebomba-001.png

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.