Στο γήπεδο σκάουτερς Ευρωπαϊκών ομάδων για τον Πιέρο!

Στο γήπεδο σκάουτερς  Ευρωπαϊκών ομάδων για τον Πιέρο!

Το παιχνίδι απέναντι στην Young Boys και τον ΑΠΟΕΛ θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ομάδα του ΑΠΟΕΛ καθώς με νίκη «κλειδώνει» εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την πρόκριση, εξίσου όμως σημαντικό είναι και για τον φορ των πρωταθλητών Πιέρο Σωτηρίου.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του 23χρονου επιθετικού τον έχουν βάλει στη λίστα μεγάλων ομάδων του εξωτερικού που το βράδυ της Πέμπτη 20/10 θα βρεθούν στο γήπεδο ώστε να τον αξιολογήσουν από κοντά.

Βέβαια ο νεαρός φορ δεν παρασύρεται από τις σειρήνες που εδώ και καιρό ηχούν για τον ίδιο παραμένει προσγειωμένος και συγκεντρωμένος όμως κάτι τέτοια παιχνίδια είναι που φέρνουν και τις μεταγραφές.

Σύλλογοι από Γερμανία και όχι μόνο θα το «ψάξουν» για τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ που βρίσκεται και σε ιδανική ηλικία για μια διεθνή καριέρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE