ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο

Σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της Λεμεσού μεταφέρθηκε γύρω στις 20:00 το βραδύ της Παρασκευής (21/10), μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όχημα ανέκοψε την πορεία της μεγάλου κυβισμού μηχανής με τον μοτοσικλετιστή να πέφτει στο έδαφος.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Οδό Μίλτωνος στη Λεμεσό ενώ αμέσως στην σκηνή κλήθηκε η Τροχαία.

Όπως μας αναφέρθηκε, ο μοτοσικλετιστής αν και έκανε κίνηση να αποφύγει το όχημα, δυστυχώς δεν πρόλαβε.

Ο μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της Λεμεσού όπου θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση.

*Φωτογραφία Αρχείου 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE