POSEIDON για Μαρίνα Πάφου: «Μας έδωσαν παράταση και τώρα την παίρνουν πίσω» - Απογοητευμένη η εταιρεία

POSEIDON για Μαρίνα Πάφου: «Μας έδωσαν παράταση και τώρα την παίρνουν πίσω» - Απογοητευμένη η εταιρεία

Την αντίδραση της Κοινοπραξίας POSEIDON στην οποία έχει κατακυρωθεί το έργο της κατασκευής της Μαρίνας της Πάφου στην θαλάσσια περιοχή των Ποτίμων προκαλεί η υπαναχώρηση, όπως οι εκπρόσωποι της Κοινοπραξίας υποστηρίζουν, της διαχειριστικής επιτροπής για τις Μαρίνες για το θέμα των εγγυήσεων του έργου.

Εκπρόσωποι της Κοινοπραξίας υποστήριξαν ότι ενώ τελικά αποδέχτηκαν να καταβάλουν ως εγγύηση ποσό 125 εκατομμυρίων που καλύπτει εκτός από το λιμενικά έργα και τα έργα που θα γίνουν στην ακτή, τα αρμόδια όργανα του Κράτους επιχειρούν με διάφορους τρόπους να θέσουν εμπόδια και να οδηγήσουν το θέμα σε αδιέξοδο. 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE