Έβαλε το παιδί της (με σύνδρομο Down) στο πλυντήριο! Tο φωτογράφιζε και γελούσε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έβαλε το παιδί της (με σύνδρομο Down) στο πλυντήριο! Tο φωτογράφιζε και γελούσε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η λέξη «μητέρα» σίγουρα δεν της ταιριάζει...

Όχι μόνο φωτογράφιζε το παιδί της μέσα στον κάδο του πλυντηρίου, αλλά μετά ανέβασε τις φωτογραφίες στο facebook. Η Courtney Stewart, 21 ετών είναι μητέρα ενός μικρού αγοριού με σύνδρομο down. Ζει στη Σκωτία στην πόλη Erskine.

Το παιδάκι της είναι μόλις 2 χρονών και η Courtney, θεώρησε καλό να το βάλει μέσα στον κάδο ενός πλυντηρίου, να κλείσει το πορτάκι και να αρχίζει να το φωτογραφίζει. Στη συνέχεια ανέβασε τις φωτογραφίες αυτές στο facebook με διάφορα «εξυπνακίστικα» σχόλια που έκανε η ίδια. Τη φωτογραφία της επίσης συνόδευαν φατσούλες που κλαίνε από τα γέλια.

Σχεδόν αμέσως εκατοντάδες χρήστες του facebook, γνωστοί αλλά και άγνωστοι της Courtney, άρχισαν να της επιτίθενται και δικαίως. Μάλιστα αρκετοί τηλεφώνησαν αμέσως στην αστυνομία και κατάγγειλαν το συμβάν. Στην φωτογραφία απεικονίζονταν ο μικρούλης κλεισμένος μέσα στον κάδο, και το χέρι της μητέρας του να κρατά τον κάδο κλειστό.

Σε λίγη ώρα οι αστυνομικοί χτυπούσαν την πόρτα του σπιτιού της. Την ίδια στιγμή οι γείτονες είχαν βγει στις αυλές τους και άρχισαν να φωνάζουν και να ζητούν τη σύλληψη της μητέρας. Μάλιστα ένας είπε χαρακτηριστικά: «Ξέραμε ότι ο μικρούλης έχει σύνδρομο down, αλλά και να μην είχε, δεν μπορεί να βάζεις ένα δίχρονο μέσα στον κάδο και να κλείνεις την πόρτα και μετά να γελάς. Είμαστε σοκαρισμένοι»

Αμέσως μετά το περιστατικό η Courtney ανέβασε πάλι την ίδια φωτογραφία και έγραψε σε κείμενο: «Για όποιον τηλεφώνησε στην αστυνομία, να σας ενημερώσω ότι στη φωτογραφία δεν υπάρχει καμία κακοποίηση. Όσοι γνωρίζουν το παιδί μου θα ήξεραν ότι του αρέσει να μπαίνει στον κάδο του πλυντηρίου.»

Και τα σχόλια από κάτω συνέχισαν να είναι καυστικά. Μάλιστα μια γυναίκα της έγραψε: «Τι είναι αυτά που λες; Είσαι τρελή». Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Erskine, δήλωσε πως έγιναν αυστηρές συστάσεις στη μητέρα και πως την επόμενη φορά θα παρέμβουν οι κοινωνικές υπηρεσίες για την φροντίδα του παιδιού. 

topontiki.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ με τον θάνατο καθηγήτριας στην Θεσσαλονίκη: Υπέστη εγκεφαλικό μετά από bullying - «Της πετούσαν μπουκάλια και βιβλία»
Οικογενειακή τραγωδία: Μητέρα σκότωσε τα δύο παιδιά της ενώ ο σύζυγός της έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι στη νότια Αμερική
Νέο ξενοδοχείο ανοίγει τις πόρτες του και μας υποδέχεται - Δείτε σε ποια περιοχή και πότε - Φωτογραφίες
VIDEO: Σειρήνες στη Βάση Ακρωτηρίου - Βρετανίδα σύζυγος στρατιωτικού αφηγείται τη δραματική νύχτα με τις κόρες της - «Κάναμε φωλιά...»
Όξφορντ: Πένθος για 15χρονη αθλήτρια - Άφησε την τελευταία της πνοή κατά την διάρκεια αγώνα
Αυτές οι αεροπορικές εταιρείες παρατείνουν την αναστολή πτήσεων σε αεροδρόμια της Μέσης Ανατολής - Όλες οι πληροφορίες
Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο Ανώτερου Υπαστυνόμου - Η παράκληση της οικογένειας για την κηδεία - Δείτε φωτογραφία του

 

 

 

Σε επιφυλακή η Κύπρος - «O πόλεμος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί», λέει ο Τραμπ - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Σε επιφυλακή η Κύπρος - «O πόλεμος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί», λέει ο Τραμπ - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων και το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones. Στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο, βρέθηκαν οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE