Τι μας επιφυλάσσει ο καιρός τις επόμενες μέρες

Τι μας επιφυλάσσει ο καιρός τις επόμενες μέρες

Την Κυριακή 23/10 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί,  ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς 3  αλλά στα παράλια μέχρι μέτριοι 4  μποφόρ.

 Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. 

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 29  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 27  στα παράλια και στους 18  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

 Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται χαμηλές νεφώσεις. 

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3  μποφόρ. 

Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

 Η θερμοκρασία θα πέσει στους 15  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 17  στα παράλια και στους 10  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα,  την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις ώρες του απογεύματος θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις και δεν αποκλείεται να πέσουν ελαφρές βροχές,  κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE