Ο Κύπριος παρπέρης που άλωσε την Ιταλία: Πρώτος σε διαγωνισμό 18χρονος από τη Λευκωσία

Ο Κύπριος παρπέρης που άλωσε την Ιταλία: Πρώτος σε διαγωνισμό 18χρονος από τη Λευκωσία

Περηφάνεια για δύο Κύπριους μπαρμπέρηδες που κέρδισαν την πρώτη και την δεύτερη θέση σε διαγωνισμό στην Ιταλία…

Πρωτιά για τον 18χρονο Κύπριο μαθητευόμενο από το Μάμμαρι της Λευκωσίας, Μιχάλη Θεοδοσίου, σε διαγωνισμό Barbering που διεξήχθη στην Ιταλία ανάμεσα σε 200 διαγωνιζόμενους. Ο 18χρονος πήρε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Academia».

Μάλιστα ακόμη ένας Κύπριος, ο 28χρονος, Ερλάντου Ρακούτου, επίσης από την Λευκωσία κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία «Hair Tattoo».

Ο διαγωνισμός διεξήχθη στη Ρώμη της Ιταλίας στις 9 με 10 Οκτωβρίου και στο σημείο παρευρέθηκαν όλα τα μεγάλα ονόματα του χώρου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE