ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Δεν είχε σχέση με τα θύματα η γυναίκα που εξύβρισε χυδαία στο δικαστήριο - «Πέντε σπίτια που έκλεισες ρα …»

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Δεν είχε σχέση με τα θύματα η γυναίκα που εξύβρισε χυδαία στο δικαστήριο  - «Πέντε σπίτια που έκλεισες ρα …»

Ένταση προκλήθηκε στη δικάσιμο της Πέμπτης (20/10) για το τριπλό φονικό της Λεμεσού, όταν γυναίκα εξύβρισε την μάρτυρα Μαριάννα Ανδρέου.

«Πέντε σπίτια που έκλεισες ρα …» φώναξε σε κάποια στιγμή που εξεταζόταν η κοπέλα από τη Λάρνακα.

Αμέσως υπήρξε επέμβαση των αστυνομικών, οι οποίοι οδήγησαν εκτός δικαστικής αίθουσας την εν λόγω γυναίκα.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline η εν λόγω δυναίκα δεν έχει συγγένεια ούτε με την οικογένεια των Κωνσταντίνου και Παράσχου Ντορζή, αλλά ούτε και με τον Αιμίλιο Μιλτιάδους, που ήταν τα θύματα του φονικού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επρόκειτο για άτομο του κύκλου του Χριστάκη Θωμά, που κατηγορείται για τους τρεις φόνους. Κι αυτό είναι λογικό, καθώς η κατάθεση της Μαριάννας Ανδρέου (ως Μαριάννα Κ. αναφέρεται στα δικόγραφα), «έκαιγε» τον Θωμά και ήταν υπέρ των οικογενειών των θυμάτων  που θέλουν να λάμψει η αλήθεια και να απονεμηθεί δικαιοσύνη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE