ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ.ΝΑΠΑΣ: Πως κατέστρεψαν την ζωή τους – Η Σώτια και ο Πάμπος σύντομα θα παντρεύονταν

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ.ΝΑΠΑΣ: Πως κατέστρεψαν την ζωή τους – Η Σώτια και ο Πάμπος σύντομα θα παντρεύονταν

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας αποφάσισε την Δευτέρα (24/10) δια βίου φυλάκιση για τον Πάμπο Ανδρέου και 5 μήνες φυλάκιση για την Σώτια Νεοφύτου, για την εμπλοκή τους στο άγριο φονικό της Αγίας Νάπας στις 23/6/2016.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Τα δύο πρόσωπα «αναστάτωσαν» τις δικές τους ζωές αλλά και του περιβάλλοντος τους μετά τη σύλληψη τους για εμπλοκή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο  στο άγριο φονικό.

Η Σώτια και ο Πάμπος, διατηρούσαν δεσμό τα τελευταία 5 χρόνια, συμβίωναν και είχαν δώσει αμοιβαία υπόσχεση γάμου στις 2/8/2011.

Ο Πάμπος Aνδρέου μετά το άγριο φονικό, φιλοξένησε έναν εκ των δραστών σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας της συντρόφου του, η οποία δεν γνώριζε τα όσα είχαν διαδραματιστεί στις 23/6 και τα πληροφορήθηκε μια μέρα μετά, με αποτέλεσμα να ζητήσει από τον σύντροφο της να απομακρύνει το τρίτο πρόσωπο από το διαμέρισμα της.

Η Σώτια είχε λευκό ποινικό μητρώο, κάτι που έλαβε υπόψη και το δικαστήριο για να λάβει την απόφαση για την ποινή της.

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ: Καταδικάστηκε ο Πάμπος Ανδρέου – Έπεσε στα μαλακά η Σώτια Νεοφύτου

Οι συζητήσεις της Σώτιας, του Μπουρέλι και του αρραβωνιαστικού της κράτησαν 40 λεπτά – «Δεν μπορείς να μείνεις...»

Φονικό Αγίας Νάπας: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση η Σώτια Νεοφύτου αλλά βγαίνει πολύ σύντομα

Το δίλημμα στο οποίο βρέθηκε η σύντροφος του Πάμπου Ανδρέου, είχε ως αποτέλεσμα να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία, αφού θα ενοχοποιούσε τον μέλλοντα σύζυγο της.

Η Σώτια, είναι μόλις 30 ετών, μια γυναίκα με όνειρα και φιλοδοξίες κάτι που φαίνεται από τις σπουδές που είχε κάνει μέχρι εκείνης της στιγμής.

Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, για να πάρει πτυχίο Νηπιαγωγού, στην συνέχεια φοίτησε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και απέκτησε μεταπτυχιακό στον κλάδο Ειδικής Εκπαίδευσης και μέχρι την μέρα της σύλληψης της παρακολουθούσε μαθήματα για να αποκτήσει το IATA Foundation in Travel and Tourist Diploma, το οποίο δεν ολοκλήρωσε λόγω της σύλληψης της.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι, η 30χρονη, προέρχεται από συγκροτημένη οικογένεια μέτριας κοινωνικο- οικονομικής κατάστασης και μέχρι την στιγμή της σύλληψης της εργαζόταν σταθερά ως διευθύνον πρόσωπο σε Παιδική Λέσχη στην Επαρχία Λευκωσίας.

Η στέρηση λευκού ποινικού μητρώου από την Σώτια θα είχε ως αποτέλεσμα να αποστερηθεί για περιορισμένο χρόνο το δικαίωμα της εργασίας της ως νηπιαγωγός. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top