ΛΑΤΣΙΑ: Έπρεπε να πληρώσει 15 ευρώ και η υπάλληλος ήθελε να της πάρει 15,011 ευρώ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΤΣΙΑ: Έπρεπε να πληρώσει 15 ευρώ και η υπάλληλος ήθελε να της πάρει 15,011 ευρώ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Λάθος ή ηθελημένα;

Καταγγελία – παράπονο, θέλησε να κάνει μια γυναίκα μέσω γνωστής σελίδας του Facebook.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη κυρία, πριν μερικές μέρες επισκέφτηκε κατάστημα στα Λατσιά, στο οποίο τα προϊόντα που αγόρασε στοίχησαν 15 ευρώ.

Όταν έφτασε στο ταμείο, έδωσε την πιστωτική της κάρτα για να πληρώσει. Η υπάλληλος, με «ύφος» της είπε ότι δεν μπορεί να πιστωθεί η χρέωση στην κάρτα της και η κοπέλα αντέδρασε αφού γνώριζε πως η πιστωτική της κάρτα είχε διαθεσημα χρήματα μέσα.

Η ταμίας, ξανά προσπάθησε να χρεώσει τα προϊόντα και τελικά τα κατάφερε.

Όπως αναφέρει η παραπονούμενη, όταν έφυγε από το κατάστημα, της ήρθε ειδοποίηση στο κινητό από την τράπεζα ότι κάποιος προσπάθησε να της πάρει 15 011 ευρώ από τον λογαριασμό της.

«Για καλή μου τύχη δεν είχα τόσα λεφτά στην κάρτα visa μου» αναφέρει.

Δείτε την ολόκληρη την ανάρτησή της παραπονούμενης 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE