Κύπριος επιχειρηματίας οικογενειακώς στην έρημο!

Κύπριος επιχειρηματίας οικογενειακώς στην έρημο!

Το ταξίδι τους στο Ντουμπάι δεν περιορίστηκε στην μοντέρνα πόλη...

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης με την σύζυγό του Ramona Filip και τα δύο πανέμορφα τους παιδιά αυτές τις μέρες απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο Ντουμπάι. 

Δεν παρέλειψαν οικογενειακώς να επισκεφθούν την έρημο και να ποζάρουν στον φακό απολαμβάνοντας ένα εντελώς διαφορετικό ηλιοβασίλεμα. 

Η σχεδιάστρια μόδας πόσταρε την φωτογραφία στο Instagram ευγνωμονόντας για την όμορφη στιγμή που ζει με την οικογένειά της. 

Η Ramona απόλαυσε το τσάι των βεδουϊνων και δηλώνει ότι θα μπορούσε να συνηθίσει την ζωή τους...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπέρ προσπάθειας επανέναρξης συνομιλιών τάχθηκαν πολιτικές ομάδες ΕΚ κατά τη συζήτηση για Κυπριακό

Υπέρ προσπάθειας επανέναρξης συνομιλιών τάχθηκαν πολιτικές ομάδες ΕΚ κατά τη συζήτηση για Κυπριακό

Υπέρ της προσπάθειας για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό τάχθηκαν πολιτικές ομάδες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σε παρεμβάσεις τους, μετά τη δήλωση της Προέδρου του σώματος, Ρομπέρτα Μέτσολα, στο πλαίσιο σύντομης συζήτησης για το Κυπριακό στην Ολομέλεια του σώματος, που συνέρχεται στο Στρασβούργο. Εκ μέρους της ακροδεξιάς, κατά της βάσης λύσης των Ηνωμένων Εθνών τάχθηκαν ο Ευρωβουλευτής του ΕΛΑΜ, Γεάδης Γεάδη, και Ελληνίδα Ευρωβουλευτής, Αφροδίτη Λατινοπούλου.