Χαμός θα γίνει! «Αγαπητοί Ελλαδιτες συνάδελφοι... λίγος σεβασμός... προς τους ανθρώπους που σας έδωσαν δουλειά»

Χαμός θα γίνει! «Αγαπητοί Ελλαδιτες συνάδελφοι... λίγος σεβασμός... προς τους ανθρώπους που σας έδωσαν δουλειά»

Όπως γράφει ο Κύπριος παραγωγός η συμπεριφορά των ηθοποιών εξ Ελλάδος προς τους Κύπριους είναι απαράδεκτη.

Ο Νίκος Γαλίνης ξεσπάθωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook. Η αγανάκτησή του προέρχεται από την συμπεριφορά των Ελλαδιτών ηθοποιών. 

Τα λόγια του κάθετα, μιας και δείχνει αγανακτισμένος με την κατάσταση που επικρατεί. Ακολουθεί το σχόλιο που κοινοποίησε στα social media:

«Αγαπητοί Ελλαδιτες
" συναδελφοι" Η συμπεριφορά σας προς τους ανθρώπους που σας έδωσαν δουλειά είναι απαράδεκτη.
Λίγος σεβασμός θα ήταν καλύτερος. Αν δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί τεχνικοί στα γυρίσματα είναι γιατί προσπαθούμε να κρατήσουμε τα Κόστα χαμηλά και την κυπριακή βιομηχανία τηλεόρασης ζωντανή. Με τις συμπεριφορές σας καταστρεψατε την ελληνική βιομηχανία τηλεόρασης στην Κύπρο, δεν θα το καταφέρετε. Εδώ δεν υπάρχουν σταρ και αηδίες της δήθεν show biz υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ και είναι όλοι το ίδιο σημαντικοί είτε είναι ηθοποιοί ειτε είναι χαμαλιδες.Εννοειτε ότι υπάρχουν και καλοί συνεργάτες από Ελλάδα για να μην παρεξηγηθώ.».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Στην γενέτειρα του, τα Μέσανα της επαρχίας Πάφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, τέλεσε το Σάββατο ο Τυχικός το μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης, μετά σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού θρόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE