LIFESTYLE

Σάββας Πούμπουρας: Το ξέρατε ότι είναι μισός Κύπριος;

Σάββας Πούμπουρας: Το ξέρατε ότι είναι μισός Κύπριος;

Βρέθηκε στο στόχαστρο από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε το όνομά του ως ο αντικαταστάτης της Αλεξίας Αναστασίου στην εκπομπή του ΡΙΚ «Χωρίς Αποσκευές».

Αιτία, το γεγονος ότι ο Σάββας Πούμπουρας κατάγεται από την Ελλάδα. Και όμως ο παρουσιαστής είναι μισός Κύπριος, μιας και ο πατέρας του είναι Κύπριος και συγκεκριμένα είναι από την Πέγεια της Πάφου.

Φυσικά αυτό το χρησιμοποίησε το κρατικό κανάλι ως δικαιολογία για την επιλογή του παρουσιαστή ανάμεσα σε 35 Κύπριους υποψήφιους που διεκδικούσαν το συγκεκριμένο πόστο αλλά απορρίφθηκαν.

Και πάρα τα πυρά που δέχεται το ΡΙΚ, η διεύθυνση του κρατικού καναλιού είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την πρόσληψη, καθώς τα ποσοστά  της πρεμιέρας του κατέγραψαν 20,7% στο γενικό τηλεμερίδιο τους αποδεικνύοντας ότι ο κόσμος συνεχίζει να αγκαλιάζει την εκπομπή και να δίνει ευκαιρία στο νέο οικοδεσπότη τους. 

Επομένως κι εμείς με την σειρά μας μπορούμε κάλλιστα να τον παρουσιάζουμε ώς «Παρουσιαστή από την Πάφο» ή καλύτερα «Ο Παφίτης παρουσιαστής».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top