ΛΕΜΕΣΟΣ: Ελεύθερος ο πρώην λοχίας της Αστυνομίας που ήταν «φορτωμένος» με σφαίρες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ελεύθερος ο πρώην λοχίας της Αστυνομίας που ήταν «φορτωμένος» με σφαίρες

Εντόπισαν σημαντικά ευρήματα στο σπίτι πρώην λοχία της Αστυνομίας στην Δορά Λεμεσού!

Ελεύθερος αναμένεται να αφεθεί εντός της ημέρας ο πρώην λοχίας την Αστυνομίας, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (26/10) για κατοχή φυσιγγίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο πρώην λοχίας θα κατηγορηθεί γραπτώς για το αδίκημα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών.

Ο 70χρονος συνταξιούχος αστυνομικός έδωσε στους ανακριτές του δικούς του ισχυρισμού, οι όποιοι ερευνώνται.

Να υπενθυμίσουμε πως η μετά από πληροφορία που έλαβε η αστυνομία, μελή της δύναμης μετέβηκαν στην οικία του συγκεκριμένου προσώπου στη Δορά Λεμεσού όπου εντόπισαν 175 φυσίγγια διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών και τρεις γεμιστήρες.

Πληροφορίες μας από φιλικό του περιβάλλον, μας ανέφεραν πως οι σφαίρες ήταν ληγμένες, όμως όπως μας αναφέρθηκε από την Αστυνομία, δεν ερευνάται αν ήταν ληγμένα τα φυσίγγια αλλά ότι ήταν στην κατοχή του.

Ι.Μάντζιηπα. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE