ΛΕΜΕΣΟΣ: Ελεύθερος ο πρώην λοχίας της Αστυνομίας που ήταν «φορτωμένος» με σφαίρες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ελεύθερος ο πρώην λοχίας της Αστυνομίας που ήταν «φορτωμένος» με σφαίρες

Εντόπισαν σημαντικά ευρήματα στο σπίτι πρώην λοχία της Αστυνομίας στην Δορά Λεμεσού!

Ελεύθερος αναμένεται να αφεθεί εντός της ημέρας ο πρώην λοχίας την Αστυνομίας, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (26/10) για κατοχή φυσιγγίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο πρώην λοχίας θα κατηγορηθεί γραπτώς για το αδίκημα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών.

Ο 70χρονος συνταξιούχος αστυνομικός έδωσε στους ανακριτές του δικούς του ισχυρισμού, οι όποιοι ερευνώνται.

Να υπενθυμίσουμε πως η μετά από πληροφορία που έλαβε η αστυνομία, μελή της δύναμης μετέβηκαν στην οικία του συγκεκριμένου προσώπου στη Δορά Λεμεσού όπου εντόπισαν 175 φυσίγγια διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών και τρεις γεμιστήρες.

Πληροφορίες μας από φιλικό του περιβάλλον, μας ανέφεραν πως οι σφαίρες ήταν ληγμένες, όμως όπως μας αναφέρθηκε από την Αστυνομία, δεν ερευνάται αν ήταν ληγμένα τα φυσίγγια αλλά ότι ήταν στην κατοχή του.

Ι.Μάντζιηπα. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός σε ναρκοπέδιο: Τα «όχι», οι κομματικές πιέσεις και ο πονοκέφαλος του Προέδρου

Ανασχηματισμός σε ναρκοπέδιο: Τα «όχι», οι κομματικές πιέσεις και ο πονοκέφαλος του Προέδρου

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε από το Προεδρικό, εξελίσσεται σε ένα δύσκολο πολιτικό παζλ. Οι τελικές αποφάσεις καθυστερούν, τα σενάρια αλλάζουν διαρκώς και κάθε επιλογή φαίνεται να δημιουργεί νέες ισορροπίες, που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλείται να διαχειριστεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE