Βόμβα στην Κυπριακή Showbiz! O άγριος καβγάς για το μωρό - Διαβάστε όλο το παρασκήνιο

Βόμβα στην Κυπριακή Showbiz! O άγριος καβγάς για το μωρό - Διαβάστε όλο το παρασκήνιο

Είναι πάνω από τρία χρόνια μαζί και όμως δεν έχουν επισημοποιήσει τη σχέση τους. Και γιατί να το κάνουν θα πείτε; Ποιος τους κυνηγάει;

Ο χρόνος είναι η απάντηση καθώς η Έλενα Ράπτη τον περασμένο Απρίλιο, έκλεισε τα 41 της χρόνια. Κάτι που φαίνεται πως έχει αρχίσει να πιέζει ήδη την πολιτικό και μάλιστα αρκετά, όπως μαρτυρούν όσοι ξέρουν το παρασκήνιο της σχέσης της με τον κατά 12 χρόνια νεώτερό της Λούκα Γιώρκα.

Εκείνος, από την πλευρά του που σε λίγες μέρες γίνεται 30, δεν δείχνει να αισθάνεται την ίδια πίεση, ακριβώς το αντίθετο μάλιστα, κάτι που τον τελευταίο καιρό έχει κορυφώσει την ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι… Κι όχι τόσο για έναν γάμο, όσο για ένα παιδί.

ra

Συγκεκιμένα, όπως αναφέρει το ciao, τους τελευταίους μήνες οι εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι είναι πολλές, με επίκεντρο το συγκεκριμένο θέμα. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Έλενα πιέζει τον τραγουδιστή να κάνουν παιδί, ενώ εκείνος αναβάλει διαρκώς τη συγκεκριμένη απόφαση, προσπαθώντας να της εξηγήσει ότι αυτή την εποχή  οι συνθήκες της ζωής τους δεν τους επιτρέπουν ένα τέτοιο βήμα. Τώρα μόνο ο χρόνος θα δείξει τι θα συμβεί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.