Βόμβα στην Κυπριακή Showbiz! O άγριος καβγάς για το μωρό - Διαβάστε όλο το παρασκήνιο

Βόμβα στην Κυπριακή Showbiz! O άγριος καβγάς για το μωρό - Διαβάστε όλο το παρασκήνιο

Είναι πάνω από τρία χρόνια μαζί και όμως δεν έχουν επισημοποιήσει τη σχέση τους. Και γιατί να το κάνουν θα πείτε; Ποιος τους κυνηγάει;

Ο χρόνος είναι η απάντηση καθώς η Έλενα Ράπτη τον περασμένο Απρίλιο, έκλεισε τα 41 της χρόνια. Κάτι που φαίνεται πως έχει αρχίσει να πιέζει ήδη την πολιτικό και μάλιστα αρκετά, όπως μαρτυρούν όσοι ξέρουν το παρασκήνιο της σχέσης της με τον κατά 12 χρόνια νεώτερό της Λούκα Γιώρκα.

Εκείνος, από την πλευρά του που σε λίγες μέρες γίνεται 30, δεν δείχνει να αισθάνεται την ίδια πίεση, ακριβώς το αντίθετο μάλιστα, κάτι που τον τελευταίο καιρό έχει κορυφώσει την ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι… Κι όχι τόσο για έναν γάμο, όσο για ένα παιδί.

ra

Συγκεκιμένα, όπως αναφέρει το ciao, τους τελευταίους μήνες οι εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι είναι πολλές, με επίκεντρο το συγκεκριμένο θέμα. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Έλενα πιέζει τον τραγουδιστή να κάνουν παιδί, ενώ εκείνος αναβάλει διαρκώς τη συγκεκριμένη απόφαση, προσπαθώντας να της εξηγήσει ότι αυτή την εποχή  οι συνθήκες της ζωής τους δεν τους επιτρέπουν ένα τέτοιο βήμα. Τώρα μόνο ο χρόνος θα δείξει τι θα συμβεί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Εγκλωβίστηκαν δύο άτομα ενώ έκαναν ορειβασία στο Παλαιχώρι - Δείτε φωτογραφίες από τη διάσωση
Τροχαίο στη Λάρνακα: Όχημα παρέκκλινε της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε χωράφι - Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός και παιδί 2 ετών  
Έκρυβαν την «πραμάτεια» τους σε πακέτα εταιρείας μεταφορών - Κατασχέθηκε κάνναβη πέραν των 100 κιλών - Σύλληψη 31χρονου - Φωτογραφίες
VIDEO: Αεροπειρατεία σε πτήση στο Μπελίζ – Επιβάτης πυροβόλησε και σκότωσε τον δράστη
Συμπλοκή στη Λευκωσία: Πιάστηκαν στα χέρια και τον μαχαίρωσε - Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα
Πάσχα στο… mall: Ποιες μέρες θα είναι όλα κλειστά – Πότε θα είναι ανοιχτά εστιατόρια και χώροι διασκέδασης
Πασχαλινές Εκδηλώσεις: Αυτά τα χωριά ετοιμάζονται να μας υποδεχθούν παραδοσιακά - Δείτε αναλυτικά όλα όσα προγραμματίζουν
Πώς να απολαύσετε τα Πασχαλινά εδέσματα χωρίς να χάσετε τον έλεγχο σας - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

 

 

 

Διμερείς συνεργασίες στο επίκεντρο συναντήσεων ΠτΔ στο Ισραήλ

Διμερείς συνεργασίες στο επίκεντρο συναντήσεων ΠτΔ στο Ισραήλ

Θέματα διμερών συνεργασιών και διαπεριφερειακές εξελίξεις, θα βρεθούν, μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο των συζητήσεων κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο Ισραήλ, στις 4 Μαΐου. Αυτό ανέφεραν τη Μεγάλη Παρασκευή στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) αρμόδιες πηγές, σημειώνοντας, επίσης, πως κατά την επίσκεψη του ΠτΔ θα συζητηθεί και η επικείμενη Τριμερής Σύνοδος των ηγετών Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ.