ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια ο άτυχος 24χρονος

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια ο άτυχος 24χρονος

Ο άτυχος 24χρονος από την σφοδρότητα της σύγκρουσης εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματος του και χρειάστηκε η επέμβαση της Πύροσβεστικής για απεγκλωβισμό του.

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου του 24χρονου, Ανδρέα Ανδρέου από την Αναδιού της Πάφου, που έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 27/10.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 24χρονος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του οχήματος τους σε στροφή με αποτέλεσμα να κτυπήσει σε περιτοίχισμα οικίας και ακολούθως να ακινητοποιηθεί, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στο όχημα του και να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής για απεγκλωβισμό του. 

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στην Πάφο: Νεκρός 24χρονος σε τροχαίο – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

 

Ο νεαρός ακολούθως διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατο του. 

*φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE