ΚΑΙΡΟΣ: Έρχεται σιγά σιγά ο Χειμώνας -Πέφτει σταδιακά η θερμοκρασία

ΚΑΙΡΟΣ: Έρχεται σιγά σιγά ο Χειμώνας -Πέφτει σταδιακά η θερμοκρασία

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ της Παρασκευής (28/10) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο (29/10) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν νωρίς το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα ανατολικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα δυτικά και τοπικά στα νότια μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά το απόγευμα λίγο ταραγμένη, ενώ στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό και τα νότια παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή (30/10) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα (31/10) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Τρίτη (1/11) ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά από νωρίς το απόγευμα θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν τοπικές βροχές ή καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω μικρή πτώση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE