Εξοργίστηκαν με το ελληνικό δημοσίευμα οι Κύπριοι σκηνοθέτες – «Το ότι υπάρχει κυπριακή τηλεόραση είναι άθλος»

Εξοργίστηκαν με το ελληνικό δημοσίευμα οι Κύπριοι σκηνοθέτες – «Το ότι υπάρχει κυπριακή τηλεόραση είναι άθλος»

Εξοργίστηκαν οι Κύπριοι σκηνοθέτες από το ελληνικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγής» το οποίο θάβει τις κυπριακές σειρές και μιλά για «αγράμματους τεχνικούς».

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του ο εβδομαδιαίο περιοδικό TVCappuccino, ο σκηνοθέτης Μίλτος Χατζουλλής στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, τοποθετείται επί του θέματος.

Συγκεκριμένα έγγραψε, «Πολλά απ όσα λέει το αθρόο είναι αλήθειες. Πίσω από αυτές υπάρχουν απαντήσεις… Ας πούμε…Όταν για χρόνια το 80% του τηλεοπτικό χρόνου των κυπριακών σταθμών ήταν ελληνικό πρόγραμμα, πως θα μπορούσαν να υπάρξουν ανταγωνιστικά και συνάμα εμπειρία και βελτίωση στην Κύπρο και στους τεχνικούς...».

Αναμεσά σε αρκετά από αυτά που γράφει, τονίζει πως «το ότι υπάρχει κυπριακή τηλεόραση είναι άθλος». Μάλιστα, το post του Μίλτου Χατζουλλή δεν πέρασε απαρατήρητο από τους Λοϊζο Μακρίδη σκηνοθέτη του Σίγμα αλλά και τον Κούλλη Νικολάου.

Ο Κούλλης Νικολάου ανέφερε πως υπάρχει και τεχνογνωσία και καταρτισμένο προσωπικό στην Κύπρο. «Μια απλή πραγματικότητα είναι πως στα δύσκολα εκπαιδευτήκαμε και έτσι κάποια πράγματα βγαίνουν με αγάπη, γνώση και μελέτη», ανέφερε.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE