Αναστάτωση στο Κίτι μετά από έκρηξης βόμβας σε αυτοκίνητο

Αναστάτωση στο Κίτι μετά από έκρηξης βόμβας σε αυτοκίνητο

Έδρασαν και πάλι οι νυχτοβάτες...

Σημαντικές ζημιές υπέστη αυτοκίνητο από έκρηξη που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 28/10 στο Κίτι, προκαλώντας αναστάτωση στην κοινότητα.

Η έκρηξη, σύμφωνα με την Αστυνομία, σημειώθηκε στις 1.30 τα ξημερώματα σε μικρής αξίας αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο.

Όπως διαπίστωσαν οι πυροτεχνουργοί της Αστυνομίας, επρόκειτο για αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό τύπου υδροσωλήνα, που είχε τοποθετηθεί στον ανεμοθώρακα του οχήματος το οποίο υπέστη σημαντικές ζημιές.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE