Το τζόκερ μοιράζει 8 εκατ. ευρώ – Τρέχουν στα πρακτορεία οι Κύπριοι κυνηγοί της θεάς Τύχης!

Το τζόκερ μοιράζει 8 εκατ. ευρώ – Τρέχουν στα πρακτορεία οι Κύπριοι κυνηγοί της θεάς Τύχης!

Μετά το δωδέκατο συνεχές τζακ ποτ αναμένεται να καταγραφεί αυξημένη προσέλευση στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ έως της Κυριακή (30/10) το βράδυ/

Στον χορό των 8.000.000 ευρώ, που υπόσχεται το Τζόκερ σε όποιον πετύχει τον μαγικό συνδυασμό αριθμών «5+1» στη σημερινή κλήρωση, ζουν την Κυριακή (30/10) οι κυνηγοί της θεάς Τύχης!

Μετά το δωδέκατο συνεχές τζακ ποτ στη μεγάλη κατηγορία, που ανέβασε κι άλλο τα διανεμόμενα κέρδη, αναμένεται να καταγραφεί αυξημένη προσέλευση στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ έως το βράδυ(30/10) .

Είναι ενδεικτικό ότι για την κλήρωση της Πέμπτης συμπληρώθηκαν συνολικά 10.493.672 στήλες, αν και κανείς δεν κατάφερε να πιάσει όλους τους αριθμούς και να κερδίσει το ιλιγγιώδες ποσό των 7.000.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE