ΠΑΦΟΣ: Έπιασε «κελεπούρι» η Αστυνομία – Τον έπιασαν για τα όπλα που κλάπηκαν σε σκοπευτήριο αλλά συνδέεται και σε άλλες υποθέσεις

ΠΑΦΟΣ: Έπιασε «κελεπούρι» η Αστυνομία – Τον έπιασαν για τα όπλα που κλάπηκαν σε σκοπευτήριο αλλά συνδέεται και σε άλλες υποθέσεις

Διάταγμα κράτησης 4 ημερών εξέδωσε την Κυριακή (30/10) το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 23χρονου από χωριό της Επαρχίας Πάφου, ο οποίος συνελήφθη αρχικά για τη διάρρηξη σκοπευτηρίου και την κλοπή κυνηγετικών όπλων που καταγγέλθηκε στις 23 Οκτωβρίου.

Κατά την ανάκριση του νεαρού, διαπιστώθηκε ότι δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Αστυνομία, από τα δαχτυλικά του αποτυπώματα διαφάνηκε ότι ο 23χρονος φέρεται να συνδέεται με δύο διαρρήξεις κατοικιών που διαπράχθηκαν στις 12 με 14 Οκτωβρίου του 2016 στο χωριό Τάλα της Επαρχίας Πάφου.

Για τις διαρρήξεις, όταν ρωτήθηκε από μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις.

Σε έρευνα που ακολούθησε στον νεαρό εντοπίστηκαν μικρο-ποσά σε ξένα χαρτονομίσματα και εναντίον του εξετάζεται και υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σημειώνεται πως από τις διαρρήξεις των δύο κατοικιών στην Τάλα της Πάφου κλάπηκαν γυναικεία  κοσμήματα συνολικής αξίας 11.910 ευρώ.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE