ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: 22χρονος «απογειώθηκε» με τη μοτοσικλέτα του στον αυτοκινητόδρομο - Δεν είχε άδεια οδηγού και ασφάλεια

ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: 22χρονος «απογειώθηκε» με τη μοτοσικλέτα του στον αυτοκινητόδρομο - Δεν είχε άδεια οδηγού και ασφάλεια

Δεν βάζουμε μυαλό απ' ότι φαίνεται ...

Νεαρός από την Ξυλοφάγου οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του με ταχύτητα 180 χλμ την ώρα αντί 100 χλμ, χωρίς ασφάλεια, άδεια οδηγού και προστατευτικό κράνος.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα της Κυριακής (30/10) 22χρονος από τη Ξυλοφάγου οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Αγίας Νάπας, έδαφος Ξυλοφάγου, χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς ασφάλεια, χωρίς προστατευτικό κράνος και με υπερβολική ταχύτητα, δηλαδή 180 χιλιόμετρα την ώρα αντί 100 που είναι το κανονικό όριο.
 
Ο νεαρός συνελήφθηκε από την Αστυνομία και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοφάγου όπου ανακρίθηκε, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον δικαστηρίου.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE