ΛΑΡΝΑΚΑ: Στις Κεντρικές φυλακές μάνα και κόρη! Επιτέθηκαν σε Αστυνομικό

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στις Κεντρικές φυλακές μάνα και κόρη! Επιτέθηκαν σε Αστυνομικό

Στις Κεντρικές Φυλακές οδηγήθηκαν σήμερα μητέρα και κόρη ηλικίας 61 και 26 ετών, από τη Ρωσία οι οποίες συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής 30/10 στο αεροδρόμιο Λάρνακας όταν αρνήθηκαν να υποβληθούν σε έλεγχο ασφαλείας, επιτέθηκαν στον επί καθήκοντι αστυνομικό και προέβαλαν αντίσταση κατά τη διαδικασία σύλληψης τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο και όρισε την υπόθεση για τις 22 Νοεμβρίου.
 
Το Δικαστήριο διέταξε επίσης όπως οι δύο Ρωσίδες καταβάλουν εγγύηση ύψους 500 ευρώ η κάθε μία για να αφεθούν ελεύθερες. Ωστόσο επειδή αυτές δεν είχαν τα απαραίτητα χρήματα το Δικαστήριο διέταξε όπως μεταφερθούν στις Κεντρικές Φυλακές και παραμείνουν εκεί μέχρι τις 22 Νοεμβρίου.
 
Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 8 χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο Λάρνακας κατά τη διαδικασία ελέγχου αποσκευών μητέρας και κόρης ηλικίας 61 και 26  ετών, από τη Ρωσία, που αναχωρούσαν από τη Κύπρο, αυτές άρχισαν να φωνάζουν και να οχλαγωγούν.
 
Οι επί καθήκοντι αστυνομικοί προσπάθησαν να εξηγήσουν στις γυναίκες ότι ο έλεγχος αποσκευών ήταν απαραίτητος για θέματα ασφάλειας, ωστόσο αυτές επιτέθηκαν σε αστυνομικό με αποτέλεσμα να τις συλλάβουν.
 
Κατά τη διαδικασία σύλληψης τους, οι Ρωσίδες αντιστάθηκαν. Οι γυναίκες συνελήφθησαν για τα αδικήματα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντός του, πρόκλησης ανησυχίας και αντίστασης κατά τη σύλληψη.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.