Πνίγηκε η Λάρνακα από τις καταρρακτώδεις βροχές – Έκλεισαν δρόμοι

Πνίγηκε η Λάρνακα από τις καταρρακτώδεις βροχές – Έκλεισαν δρόμοι

Αρκετοί δρόμοι πλημμύρισαν από τις καταρρακτώδεις βροχές που έπεσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας στη Λάρνακα και την επαρχία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία από τις βροχές πλημμύρισαν δρόμοι στην περιοχή Καμάρων. Οι Οδοί Γιάννου Κρανιδιώτη, Αρχιμανδρίτη Μακαρίου Μαχαιριώτη και αρκετά σοκάκια στην Λάρνακα έχουν καταστεί αδιάβατα με αποτέλεσμα να κλείσουν. 

Αρκετά αυτοκίνητα μεταξύ αυτών και αυτοκίνητο της Αστυνομίας  ακινητοποιήθηκαν σε πλημμυρισμένους δρόμους και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προσπαθούσαν καθ΄ ολη τη διάρκεια της νύχτας να απεγκλωβίσουν τους οδηγούς.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE