Τρώς Νανά! Τρως και δεν ψεύδεσαι! ΦΩΤΟ

Τρώς Νανά! Τρως και δεν ψεύδεσαι! ΦΩΤΟ

Μετά την τελευταία περιπέτεια που είχε με τη νευρική ανορεξία το ριξε στις λιχουδιές...

 Η Νανά Καραγιάννη το καλοκαίρι που μας πέρασε έκανε το πανελληνίο να ανησυχήσει για τα χειρότερα, μιας και πέρασε αρκετές μέρες στην εντατική λόγω της νευρικής ανορεξίας, η οποία την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια.

Όμως η δημοσιογράφος άλλαξε άρδην τις διατροφικές της συνήθειες, αφού το ριξε στο φαγητό. Συγκεκριμένα την Δευτέρα το βράδυ (31/10) με αφορμή το γεγονός ότι σκοτεινιάζει νωρίτερα τσάκισε μια τεραστίων διαστάσεων βάφλα με σοκολάτα.

 

Όπως σχολίασε στη φωτογραφία: «Σκοτεινιάζει πια νωρίς και η οδύνη με οδηγεί σε αυτές τις κινήσεις».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες γύρω από το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να κάνει λόγο για σειρά επαφών που πραγματοποιούνται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενόψει των κρίσιμων συναντήσεων στη Νέα Υόρκη.