Τρώς Νανά! Τρως και δεν ψεύδεσαι! ΦΩΤΟ

Τρώς Νανά! Τρως και δεν ψεύδεσαι! ΦΩΤΟ

Μετά την τελευταία περιπέτεια που είχε με τη νευρική ανορεξία το ριξε στις λιχουδιές...

 Η Νανά Καραγιάννη το καλοκαίρι που μας πέρασε έκανε το πανελληνίο να ανησυχήσει για τα χειρότερα, μιας και πέρασε αρκετές μέρες στην εντατική λόγω της νευρικής ανορεξίας, η οποία την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια.

Όμως η δημοσιογράφος άλλαξε άρδην τις διατροφικές της συνήθειες, αφού το ριξε στο φαγητό. Συγκεκριμένα την Δευτέρα το βράδυ (31/10) με αφορμή το γεγονός ότι σκοτεινιάζει νωρίτερα τσάκισε μια τεραστίων διαστάσεων βάφλα με σοκολάτα.

 

Όπως σχολίασε στη φωτογραφία: «Σκοτεινιάζει πια νωρίς και η οδύνη με οδηγεί σε αυτές τις κινήσεις».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE