Πότε αρχίζει τελικά το παραμύθι του Λώρη;

Πότε αρχίζει τελικά το παραμύθι του Λώρη;

Από αναβολή σε αναβολή το πάνε οι συντελεστές της σειράς...

Η σειρά του Λώρη Λοϊζίδη «Παραμύθι ν’ αρχινίσει» που θα μας μεταφέρει στην εποχή των ιπποτών θα ξεκινούσε τέλη Οκτωβρίου, αρχές Νοεμβρίου, αλλά αυτό δεν έγινε, προκαλώντας ερωτηματικά.

Σύμφωνα με το άρθρο του Tv Capuccino, τα δύσκολα σκηνικά που στήνονται και οι πολλές ώρες στο μοντάζ που θα χρειαστούν για τη σειρά, σε συνδυασμό και με την ανεύρεση των κατάλληλων ανθρώπων που ειδικεύονατι στα εφε, καθυστερούν την έναρξη των γυρισμάτων.

Φυσικά, ούτε στον Alpha Κύπρου, αλλά ούτε στον  Alpha Ελλάδος πιέζουν για την έναρξη των γρισμάτων, καθώς το πρόγραμμα που μεταδίδουν ικανοποιιεί απόλυτα τα στελέχη, όσον αφορά στην τηλεθέαση.

Έτσι αφήνουν το «Παραμύθι», να αρχινίσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.