Όλα καλά στη Λεμεσό – Επιδιορθώθηκαν όλες οι βλάβες στον ηλεκτρισμό

Όλα καλά στη Λεμεσό – Επιδιορθώθηκαν όλες οι βλάβες στον ηλεκτρισμό

Βλάβες είχαν προκύψει στις περιοχές Ακρωτηρίου, Παρεκκλησιάς και Μονοβόλικου.

Επιδιορθώθηκαν όλες οι βλάβες στο δίκτυο της ΑΗΚ στη Λεμεσό, οι οποίες σημειώθηκαν λόγω των σφοδρών ανέμων από τις δύο τα ξημερώματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Εκπρόσωπος Τύπου της Αρχής Χριστίνα Παπαδοπούλου.

Βλάβες είχαν προκύψει στις περιοχές Ακρωτηρίου, Παρεκκλησιάς και Μονοβόλικου.

 Όπως δήλωσε η κ. Παπαδοπούλου, υπήρξε αποκατάσταση της παροχής ρεύματος γύρω στις δέκα το πρωί. Σε ορισμένα υποστατικά η παροχή γίνεται μέσω ηλεκτρογεννητριών της ΑΗΚ ενώ κάποια άλλα έχουν συνδεθεί με αλλά δίκτυα της περιοχής.

Τα συνεργεία της ΑΗΚ εργάζονται ώστε να αποκαταστήσουν και τον υποσταθμό, ο οποίος υπέστη ζημιές λόγω της κακοκαιρίας.

Εξάλλου, βλάβες παρουσιάστηκαν και στην Ελεύθερη Αμμόχωστο και στη Λάρνακα.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE