Σε ανακοίνωση του, το ΥΠΠ αναφέρει ότι ο Ανδρέας Παπασταύρου υπήρξε μια από τις πιο σημαντικές παρουσίες στο εκπαιδευτικό γίγνεσθαι του τόπου. Ακούραστος πνευματικός εργάτης, ένας εμβριθής μελετητής της κυπριακής εκπαίδευσης και συγγραφέας βιβλίων παιδαγωγικού περιεχομένου.
"Υπηρέτησε σε όλες τις βαθμίδες και θέσεις της Εκπαίδευσης, εργαζόμενος ως φιλόλογος, Βοηθός Διευθυντής, Διευθυντής σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, Επιθεωρητής, Πρώτος Λειτουργός Εκπαίδευσης (Επαρχιακός και Γενικός Επιθεωρητής Μέσης Εκπαίδευσης) και στη συνέχεια Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης. Ήταν από τους πρώτους εκπαιδευτικούς που ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στον κλάδο του", προστίθεται.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει αύριο στην εκκλησία του Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα στις 13.00. Η οικογένεια θα δεχθεί συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 12.30.Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού θα εκπροσωπηθεί και θα κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Καδή.
Bαθύτατη θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του εκπαιδευτικού, φιλόλογου, Ανδρέα Παπασταύρου

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού εκφράζει βαθύτατη θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του εκπαιδευτικού, φιλόλογου, Ανδρέα Παπασταύρου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εικόνες που προκαλούν αντιδράσεις στους δρόμους της Κύπρου - «Καμαρώστε τους!»
Θλίψη για τον θάνατο 52χρονου στην Κύπρο - «Το λεωφορείο πέρασε για να σε πάρει, όμως δεν κατέβηκες…» - Δείτε φωτογραφία
Ανείπωτη τραγωδία: Πήγε για μανιτάρια και δεν επέστρεψε ποτέ - Νεκρή 75χρονη, στη δημοσιότητα τα στοιχεία της
VIDEO - Τρόμος στον αέρα: Η προσγείωση που παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία - Αεροπλάνο πάλευε με τους ανέμους
VIDEO - First Dates: Η 27χρονη Κύπρια βρήκε τον έρωτα - Η απρόσμενη κίνηση του 32χρονου στο ραντεβού τους
Απίστευτες σκηνές: «Κάηκε» η Λευκωσία για τα 100 χρόνια του ΑΠΟΕΛ - Βίντεο από το εντυπωσιακό pyro show

