Απίστευτες καταγγελίες από τον δικηγόρο του Πιατκόφσκι: « Κάνει προπόνηση μόνος με ανοικτά τα ποτιστήρια, νιώθει σκουπίδι, του φωνάζουν τουρίστα…»

Απίστευτες καταγγελίες από τον δικηγόρο του Πιατκόφσκι: « Κάνει προπόνηση μόνος με ανοικτά τα ποτιστήρια, νιώθει σκουπίδι, του φωνάζουν τουρίστα…»

Θέμα στην ιστοσελίδα της FIFPro (Παγκόσμια ένωση ποδοσφαιριστών) έγινε η ομάδα του ΑΠΟΕΛ, αφού ο δικηγόρος του Ματέους Πιατκόφσκι σε δηλώσεις του κάνει φοβερές καταγγελίες για τις συνθήκες με τις οποίες προπονείται ο ποδοσφαιριστής στην Κύπρο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η πιο πετυχημένη ομάδα στην Κύπρο (ΑΠΟΕΛ) ασκεί ψυχολογική πίεση σε κάποιους ποδοσφαιριστές ώστε να τερματίσουν τα συμβόλαιά τους. Γίνεται αναφορά στους Στίλτς και Εστρέλλα ενώ εκεί που επικεντρώνονται είναι στον Πολωνό επιθετικό ο οποίος αρνήθηκε να λύσει το συμβόλαιο του και από τότε σύμφωνα με τα λεγόμενα του δικηγόρου τον μεταχειρίζονται σαν σκουπίδι.

«Ο Πιατκόφσκι νιώθει σαν ένα πεταμένο σκουπίδι» τονίζει ο δικηγόρος του Marcin Kwiecien και προσθέτει:

«Του απαγόρευσαν να σταθμεύει το αυτοκίνητό του στο στάδιο  και πρέπει να ρωτά για βασικά όπως παράδειγμα για πετσέτα. Στα παιχνίδια δεν του επιτρέπουν να καθίσει με τους συμπαίκτες του στην κερκίδα και κάθεται ανάμεσα στους οπαδούς ορισμένοι από τους οποίους του φωνάζουν τουρίστα, τουρίστα.

Συμπληρώνει ότι ο πελάτης δεν ήθελε να μεταγραφεί σε κάποια μικρότερη ομάδα στην Κύπρο, καθώς ήθελε να πάρει άλλη μια ευκαιρία από τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ

Η ιστοσελίδα μας δεν υιοθετεί τις καταγγελίες του δικηγόρου του Πολωνού επιθετικού και αναμένει την επίσημη απάντηση από πλευράς ΑΠΟΕΛ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος σχεδιάζει να φιλοξενήσει Σύνοδο Κορυφής ΕΕ με Ινδία και χώρες Μέσης Ανατολής-Κόλπου

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος σχεδιάζει να φιλοξενήσει Σύνοδο Κορυφής ΕΕ με Ινδία και χώρες Μέσης Ανατολής-Κόλπου

Η Κυπριακή Δημοκρατία σχεδιάζει να φιλοξενήσει Σύνοδο Κορυφής, με τη συμμετοχή των 27 μελών της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης, των χωρών της περιοχής, των χωρών του Κόλπου και της Ινδίας, στις 23 Απριλίου του επόμενου χρόνου, στο πλαίσιο της κυπριακής προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE